user_mobilelogo

Pomarkun Pyryn edustusjoukkue 2017:

Pelaajat:

Jussi-Artturi Koskinen

Antti Lehtimäki

Ville Juhala

Ville Kaurabäck

Tuomo Grönman

Marko Pentikäinen

Arttu Leppänen

Leo Saarinen

Heikki Niekkamaa

Anton Heinonen

Santeri Myllymäki

Kasper Rajala

Kristian Rajala

Santtu Nenonen

 

Valmennus ja pelinjohto:

Juhani Saarinen

Kari Ala-Nissilä

Viime kesä päättyi Pyryn edustusjoukkueen osalta Suomensarjan etelälohkossa viimeiseen sijaan ja putoamiseen Maakuntasarjaan. Tämän kauden joukkue onkin rutkasti nuorentunut viime vuotisesta, monen edelliskausien pelaajien vaihdettua seuraa tai ripustettua piikkarit naulaan. Talven harjoitusrinkiin on kuulunut sekä vanhoja pelimiehiä että seuran omia c-junioreita, jotka Tapani Saarisen johdolla ovat niittäneet menestystä juniorisarjoissa. Tammikuussa alkaneissa lajiharjoituksissa juniorit ovat näyttäneet olevansa valmiita pelaamaan miesten sarjassa. Joukkue on kokonaisuudessaan hyvä sekoitus vanhempien pelaajien tuomaa kokemusta ja junioreiden tuomaa nuoruuden intoa.

Tänä kesänä Pyry pelaa maakuntasarjan lounaislohkossa, joka suuren joukkuemäärän vuoksi on jaettu kahteen lohkoon. Lohko B:ssä Pyry saa seurakseen Humppilan Veikot, Ruoveden Pirkat, UPV:n Ulvilasta, Manse PP:n Tampereelta sekä Ylöjärven Pallon. Kaksinkertaisen alkusarjan jälkeen lohkon 3 parasta joukkuetta jatkavat ylempään loppusarjaan ja sijoille 4-6 sijoittuvat alempaan loppusarjaan. Pyryn sarjakauden avaus on 21.5 jolloin vieraaksi saapuu Humppilan veikot. Sarjasta on ennakkoon tulossa hyvin tasainen ja kilpailu ylemmän jatkosarjan paikoista tulee olemaan kovaa. Tasainen sarja tuo mukanaan mielenkiintoisia ja värikkäitä otteluita.

Pesäpallo on Pomarkussa ollut viime vuosina mukavassa nosteessa. Sarjatasoon nähden katsojaluvut ovat olleet hienoa luokkaa. Monen vieraspelimatkan perusteella on helppo sanoa, että Pomarkku on ehdottomasti paras paikka pelata pesäpalloa. Siitä isoin kiitos kuuluu äänekkäälle ja monilukuiselle kotiyleisölle, kuitenkaan unohtamatta sitä, että onhan Pomarkussa tällä hetkellä loistavat olosuhteet pelata pesäpalloa. Edustusjoukkueena haluamme olla vauhdittamassa pomarkkulaista pesisbuumia. Kentällä nähdään varmasti taisteleva ja voitonhaluinen joukkue. Tulossa on jälleen yksi hieno pesiskesä. Toivottavasti näemme kentän laidalle, kun pelit alkavat!

Tulevat tapahtumat Miehet

Ei tulevia tapahtumia!

Kalenteri Miehet

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31