user_mobilelogo

Tuomaripalkkiot ovat veronalaista tuloa ja palkkiota maksettaessa tulee seuralla olla tuomarin verokortti ja tilinumero (merkitkää pid % tuomarilaskulomakkeeseen). Portaikkoverokortista tarvitaan alkuperäinen versio, sivutuloverokortista riittää kopio.

Palkkiot maksetaan tuomarilaskujen mukaan. Kunkin tuomarin laskulomakkeet säilytetään kioskissa olevassa kansiossa. Erillisiä palkkiolaskuja ei siis seuratuomareiden tarvitse täyttää. Vierailevia tuomareita varten kansiossa on tyhjiä lomakkeita tuomaripalkkion maksua varten. Laskulomake toimitetaan heidän osaltaan pelin jälkeen seuran tuomarivastaavalle (Risto Peltomaa). Henkilöille, joiden palkkioista suoritetaan ennakonpidätystä, palkkio maksetaan vain toimitettua tuomaripalkkiolomaketta vastaan pankkitilille.

 

 

Maakuntasarja

C-SM leirisarja

Aluesarjat 4+4+1 vrp.

( C-nuoret)

Aluesarjat 3+3+1 vrp.

(D-,E-,F- ja G-nuoret)

PT 29 € 15 € 10 €
ST 29 € 15 € 10 €
2T 20 € 9 € 7 €
3T 16 € 9 € 7 €
TT 13 € 9 € 7 €

Korotetut palkkiot

Kaikki tuomaripalkkiot maksetaan korotetusti seuraavien perusteiden mukaisesti:

Maakuntasarja

Alemmat loppusarjat, alemmat pudotuspelit ja karsintaottelut + 20 %
Ylemmät loppusarjat ja ylemmät pudotuspelit + 30 %

Alueasarjat

Kaikki alueen pudotuspelit ja karsintaottelut + 20 %

Keskeytetty ottelu:

Mikäli ottelu keskeytetään ulkoisten olosuhteiden takia, tuomareille korvataan matkat ja mahdolliset päivärahat ja tuomaripalkkiot.

Pelaamatta jäänyt ottelu:
Mikäli ottelu ei pääse alkamaan tai jää pelaamatta, tuomareille korvataan matkat ja mahdolliset päivärahat, mutta ei tuomaripalkkiota.

Lataa tuomaripalkkiolomake tästä